APVR
Asociatia pentru Protectia Victimelor Accidentelor Rutiere
         Asociatia pentru Protectia Victimelor Accidentelor Rutiere, infiintata de un grup de initiativa in scopul de a asigura protectia si sprijinul multilateral al  victimelorevenimentelor rutiere, ca o reactie fireasca la numarul mare de accidente ce atrag un cortegiu de suferinte si alte consecinte negative. Asociatia functioneaza in baza Incheierii de sedinta din 16.06.2009 a Judecatoriei Iasi (Ds. nr. 10971/245/2009) si este inregistrata fiscal sub CIF 25839114.
Asociatia noastra are in structura sa juristi, psihologi, medici gata sa ofere un sprijin real si palpabil, inclusiv financiar, victimelor accidentelor rutiere si familiilor lor.Asociatia noastra este independenta si este finantata din surse exclusiv private.

Victimele accidentelor rutiere beneficiaza de:

Asistenta materiala si financiara

Asistent medicala

Asistenta psihologica

Asistenta juridica

Angajarea apartinatorilor in instantele judecatorieri si pentru urmarire penala
        A.P.V.R - Asociatia care se implica pentru despagubirea victimelor accidentelor auto in caz de vatamare corporala, vatamare corporala grava si a familiilor in caz de deces.
Contact:

Str. Silvestru nr. 2.

Parter, Iasi,

T/F: 0332.433.833

Vis a vis de Mc Donald's
2002-2005 AndLen Corporation. All rights reserved.
Cine suntem?
Acasa      Cine suntem?      Ce facem?      De ce noi?       Echipa APVR      Activitate       Legislatie      Contact       Chestionar